Hieronder staan de wachttijden tot intake. Er zit geen wachttijd tussen intake en start behandeling; behandeling volgt aansluitend.

Procedure
Wanneer wij de verwijsbrief binnen hebben (meestal digitaal via zorgdomein vanuit de huisarts) plaatsen wij u op de wachtlijst. Wanneer wij zicht hebben op een plek voor uw intake nemen wij – met in inachtneming van bovengenoemde wachttijden – zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op

Omzetplafonds
Enkele zorgverzekeraars hanteren een omzetplafond. Dit houdt in dat zij een maximumbedrag hanteren dat Psychologie van Schie dat jaar mag declareren. Ondanks dat Psychologie van Schie de ruimte, middelen en medewerkers heeft om de zorg te leveren, worden wij beperkt door deze limieten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onderscheid te maken op zorgverzekeraar en te spreiden over het jaar.

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan het zijn dat het langer duurt voordat u aan de beurt bent. Om een zo transparant mogelijke weergave te maken van de wachttijden, hebben wij deze hieronder uiteengezet per zorgverzekeraar.

Let op: aanmeldstop CZ verzekerden
Mocht u verzekerd zijn bij CZ (ook: Nationale Nederlanden, OHRA),  dan kunnen wij u helaas niet meer in behandeling nemen in 2023. Het omzetplafond dat CZ hanteert is helaas bereikt.
U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om wachtlijstbemiddeling aan te vragen.

    Basis ggz Specialistische ggz
Zilveren Kruis Achmea Zilveren Kruis Achmea Interpolis
FBTO
De Friesland
Aevitae (Achmea)
Pro Life
 8 weken   20 weken
Menzis Menzis
Anderzorg
 5 weken   20 weken
EUCARE Eucare
Avitae (EUCARE)
 5 weken   20 weken
ONVZ ONVZ  5 weken   20 weken
Eno Eno  5 weken   20 weken
A.S.R. Ditzo
A.S.R. Ditzo
InsureToStudy
StudentsUnsured
De Amersfoortse
 5 weken   20 weken
OWM Zorg en Zekerheid OWM Zorg en Zekerheid  5 weken   20 weken
DSW DSW
inTwente
Stad Holland
 5 weken   20 weken
VGZ VGZ
Univé
IZA
UMC
ZEKUR
 5 weken  20 weken
CZ CZ
Nationale Nederlanden
OHRA
 8 weken  20 weken

*Aanmeldstop geldt voor 2023. Vanaf januari 2024 kunt u weer bij ons in behandeling komen. U kunt dus alvast wel verwezen worden.

Bijgewerkt op 22-11-2023

Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.